ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Με οδηγό τα πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του γραφιστικού σχεδιασμού και ακολουθώντας τις πιο φρέσκες ιδέες και τάσεις του σήμερα, δημιουργούμε γραφιστικές προτάσεις με έμφαση στη λεπτομέρεια και την καινοτομία. Το γραφείο μας διακρίνεται για τη γνώση και την εξειδίκευση πάνω στις εκτυπωτικές προδιαγραφές του εκάστοτε τελικού προϊόντος, και ειδικότερα της σύγχρονης εύκαμπτης συσκευασίας (φλεξογραφία και βαθυτυπία). Για την εξασφάλιση της ποιότητας του τελικού προϊόντος του πελάτη, σε συνεργασία με το αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών μας, παρέχουμε προτάσεις και συμβουλές για το εκτυπωτικό ή/και συσκευαστικό στάδιο του εκάστοτε προϊόντος.

Γραφιστικός σχεδιασμός:

- Εταιρικής ταυτότητας (λογότυπο, επαγγελματική κάρτα, επιστολόχαρτα κλπ.)

- Συσκευασίας (εύκαμπτη, χάρτινη, μεταλλική, ετικέτα)

- Διαφήμισης (αφίσα, φυλλάδιο, folder, κοινωνικά δίκτυα κλπ.)

- Εντύπου (βιβλίο, περιοδικό, portfolio, κατάλογος, μενού)

- Γραφικών χώρου (εκθεσιακά stands, banners, πινακίδες, καλύψεις οχημάτων)

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η έκφραση "out of the box" ("έξω απ’ το κουτί") γεννήθηκε 100 χρόνια πριν, με αφορμή έναν γρίφο ευφυΐας. Ο γρίφος αυτός προκαλούσε τον λύτη να συνδέσει 9 στοιχισμένες κουκκίδες, χωρίς να σηκώσει το μολύβι από το χαρτί, τραβώντας μόνο 4 ευθείες, συνεχείς γραμμές οι οποίες να περνούν μόνο μία φορά από κάθε κουκκίδα. Αποδείχθηκε ότι το παζλ αυτό για να λυθεί, πέρα από την ευφυΐα, χρειαζόταν δημιουργικότητα και φαντασία. Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το παζλ ήταν ο λύτης  να βγει με το μολύβι του έξω απ’ το νοητό τετράγωνο ("κουτί") που σχημάτιζαν οι 8 εξωτερικές κουκκίδες.

 

Η λύση φαινόταν δύσκολη μόνο επειδή οι άνθρωποι αντιλαμβάνονταν αυτό το νοητό τετράγωνο ως αποτρεπτικό όριο συνέχισης των γραμμών. Η φράση "σκέψου έξω από το κουτί" είναι μια αναδιατύπωση αυτής της στρατηγικής της λύσης του παζλ και υποδηλώνει την δημιουργική, αντισυμβατική και καινοτόμα σκέψη.